VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Podjetje Pasja Hiša, Primož Podgoršek s.p., ki je upravitelj spletne strani pasjahisa.eu, je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ZVOP-2, Ur. l. RS št. 94/07 in GDPR zavezano k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. Vaši osebni podatki bodo skrbno varovani v skladu z veljavnimi predpisi.

Uporabnik se strinja, da podjetje kot ponudnik storitve, za namen poslovanja zbira in obdeluje njegove osebne podatke. Ko izpolnete kontaktni obrazec, nam pošljete podatke, ki omogočajo morebitno nadaljnjo komunikacijo. Če izpolnete kontaktni obrazec z namenom poslovnega sodelovanja, se strinjate, da z namenom nadaljnje komunikacije vaše osebne podatke hranimo v naši bazi na podlagi legitimnega interesa družbe. V tem primeru obdelujemo in hranimo vaše podatke z namenom nadaljnjega sodelovanja in neposrednega trženja.

Ponudnik hrani osebne podatke uporabnika za obdobje, kot je določeno z zakonom in le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani. Po izpolnitvi namena obdelave bomo vaše osebne podatke izbrisali oz. blokirali dostop do njih. Dostop do osebnih podatkov bo imel izključno ponudnik, ki bo poskrbel za varnost podatkov v skladu z zakonom. Zbranih podatkov ne bo v nobenem primeru koristil za druge namene, ki niso navedeni v teh pogojih, oziroma jih ne bo v nobenem primeru posredoval tretjim osebam.

error: Content is protected !!