SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA STORITEV PASJA HIŠA

1. Uporabnik s strinjanjem s Splošnimi pogoji poslovanja Pasje Hiše, potrjuje, da so podatki, ki jih je navedel resnični. V kolikor se izkaže, da so podatki neresnični, se zaračuna dvojna cena storitev. Vsak pes mora v Pasjo hišo priti čist, zdrav, redno cepljen po veljavni zakonodaji in proti kužnim boleznim ter redno in aktivno zaščiten pred notranjimi in zunanjimi zajedavci. Sprejemamo le pse, ki so aktivno zaščiteni pred zunanjimi in notranjimi zajedalci in so v zadnjih 6 tednih pred prihodom čisti le teh. V kolikor na psu najdemo zajedavce ali sledi le teh je cena rezerviranih storitev dvojna.

2. Od pasjih gostov pričakujemo, da imajo osnovne pasje manire (sobna čistoča, ne uničevanje pohištva, hoja na povodcu, sedi/prostor, nimajo ločitvene tesnobe, se odzivajo na odpoklic) in niso agresivni. V kolikor mladiček ali pes ima vedenjske teževe ali jih ugotovimo tekom varstva si pridržujemo pravico do višje cene.

3. S strinjanjem s Splošnimi pogoji poslovanja Pasje Hiše, dovoljujem Pasji hiši zbiranje in uporabo mojih osebnih podatkov za vodenje predpisane evidence lastnikov psov. Pasja hiša se obvezuje, da pridobljenih podatkov ne bo posredovalo tretjim osebam, razen če je to v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur.l. RS, št. 86/2004, 113/2005).S strinjanjem s Splošnimi pogoji poslovanja Pasje Hiše, dovoljujem sprehajanje svojega psa na povodcu izven ograjenega izpusta pasjega hotela Pasja hiša.S strinjanjem s Splošnimi pogoji poslovanja Pasje Hiše se odpovedujem vsem zahtevkom nasproti Pasji hiši in njenim odgovornim osebam iz naslova poškodb in odrgnin, ki jih moj pes lahko utrpi pri igri in ostalih običajnih aktivnostih, ki jih na splošno ali na posebno željo lastnika psa izvaja Pasja hiša.S strinjanjem s Splošnimi pogoji poslovanja Pasje Hiše se odpovedujem vsem zahtevkom nasproti Pasji hiši in njenim odgovornim osebam iz naslova nastanka bolezni ali poslabšanja zdravstvenega stanja mojega psa, ne glede na to ali se simptomi pokažejo neposredno po koncu varstva ali kasneje. Zavedam se, da sodelavci Pasje hiše niso strokovnjaki s področja veterine, zato se odpovedujem vsem zahtevkom iz naslova opustitve zagotovitve veterinarskega pregleda v primeru bolezni ali poslabšanega zdravstvenega stanja mojega psa. V kolikor bo moj pes v času varstva v Pasji hiši odpeljan na nujni veterinarski pregled, se zavezujem k plačilu stroškov tega pregleda. V kolikor je bolezen ali poslabšano zdravstveno stanje drugih psov, ki so v varstvu v Pasji hiši, posledica okužbe iz stika z mojim psom zaradi bolezni, ki sem jo Pasji hiši zamolčal ob prihodu mojega psa v varstvo, za takšno bolezen ali poslabšano zdravstveno stanje drugih psov prevzemam vso odgovornost (tudi odgovornost, ki jo bodo lastniki drugih psov morebiti uveljavljali nasproti Pasi hiši oz. njenim odgovornim osebam).

4. Varovanje osebnih podatkov
Podjetje Pasja Hiša, Primož Podgoršek s.p., ki je upravitelj spletne strani pasjahisa.eu, je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ZVOP-2, Ur. l. RS št. 94/07 in GDPR zavezano k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. Vaši osebni podatki bodo skrbno varovani v skladu z veljavnimi predpisi. Uporabnik se strinja, da podjetje kot ponudnik storitve, za namen poslovanja zbira in obdeluje njegove osebne podatke. Ko izpolnete kontaktni obrazec, nam pošljete podatke, ki omogočajo morebitno nadaljnjo komunikacijo. Če izpolnete kontaktni obrazec z namenom poslovnega sodelovanja, se strinjate, da z namenom nadaljnje komunikacije vaše osebne podatke hranimo v naši bazi na podlagi legitimnega interesa družbe. V tem primeru obdelujemo in hranimo vaše podatke z namenom nadaljnjega sodelovanja in neposrednega trženja. Ponudnik hrani osebne podatke uporabnika za obdobje, kot je določeno z zakonom in le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani. Po izpolnitvi namena obdelave bomo vaše osebne podatke izbrisali oz. blokirali dostop do njih. Dostop do osebnih podatkov bo imel izključno ponudnik, ki bo poskrbel za varnost podatkov v skladu z zakonom. Zbranih podatkov ne bo v nobenem primeru koristil za druge namene, ki niso navedeni v teh pogojih, oziroma jih ne bo v nobenem primeru posredoval tretjim osebam.

 

5. Rezervacija storitev in predplačilo
Za potrditev rezervacije storitev Pasje hiše je potrebno 50% predplačilo. Predplačilo je v celoti nevračljivo. V primeru odpovedi termina do 14 dni pred pričetkom izvajanja storitev ste dolžni poravnati rezervirane storitve v celoti.

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA SPLETNE TRGOVINE https://www.pasjahisa.eu/trgovina/

1. Uvod

Splošni pogoji poslovanja veljajo za dejavnost spletne trgovine https://www.pasjahisa.eu/trgovina/ in so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu kupcev (ZVPot-UPB2). Spletno trgovino https://www.pasjahisa.eu/trgovina/ upravlja podjetje MAKAPO d.o.o., (v nadaljevanju “ponudnik”). Uporabnik je oseba, ki uporablja našo trgovino https://www.pasjahisa.eu/trgovina/, (v nadaljevanju “kupec”). Vsebine so vsi podatki, informacije, gradiva in druge vsebine, objavljene na spletni strani https://www.pasjahisa.eu/trgovina/, kar med drugim vključuje tudi besedila, slike, fotografije, glasbo, video vsebine, programsko opremo, zvočne vsebine, grafiko, blagovne in storitvene znamke ter drugo.

Pogoje poslovanja je ponudnik objavil na spletni strani www.pasjahisa.eu in so veljavni od 1. aprila 2021.

2. Naročila

Naročila lahko oddate preko interneta, elektronske pošte ali telefona, in sicer vsak dan od 0:00 do 24:00 ure (9:00-17:00 v delovnih dneh preko telefona).
Naročila prejeta od ponedeljka do petka do 12. ure bodo v primeru zaloge odpremljena isti dan. Čas za prenos in dostavo pošiljke je največ 4 dni (dan oddaje + 4 dni).
Naročila, ki jih prejmemo v soboto, nedeljo ali na državni praznik, bodo odposlana prvi naslednji delovni dan.

3. Ponudba izdelkov

Zaradi narave poslovanja se ponudba spletne strain https://www.pasjahisa.eu/trgovina/ spreminja pogosto in hitro, vendar zaradi velikega povpraševanja včasih lahko pride do napake in izdelka ni na zalogi, v tem primeru vas bomo obvestili in vam v primeru predplačila vrnili kupnino. Redne cene so priporočene prodajne cene proizvajalca oziroma uvoznika ali cene, ki jih sam oblikuje ponudnik.

4. Veljavnost ponudbe, cene in popusti

Cene veljajo od 01. 01. 2021. Cene izdelkov so označene v eurih (EUR) in vsebujejo 22% DDV. Ponudnik si pridržuje pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
V primeru spremembe cene izdelka med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil preklic nakupa ali pa bo ponudil rešitev, ki bo omogočila v obojestransko zadovoljstvo.
Popusti se ne seštevajo.
Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo in ga v elektronski obliki prejme na svojo elektronsko pošto. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

5. Garancija

MIMsafe avtoboksi imajo 3 letno garancijo, če ni drugače navedeno. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa.
Informacija o garanciji je navedena tudi na strani s predstavitvijo izdelka. Če informacije o garanciji ni, izdelek nima garancije ali pa podatek v tem trenutku ni znan. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira ponudnika, ki bo zagotovil ažurno informacijo.

6. Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.
Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

7. Pojasnila glede uporabe spletnih piškotkov

Ponudnik kot upravljavec na svojih spletnih mestih uporablja piškotke. Z uporabo spletne strain se strinjate z njihovo uporabo.
Poznamo več vrst oz. kategorij piškotkov: začasne/trajne; lastne/druge, nujno potrebne za delovanje spletnega mesta/manj nujne, deloma vsiljive, ki izvajajo statistiko/zelo vsiljivi, ki izvajajo statistiko in zbirajo osebne podatke.
Vsem kategorijam je skupna časovna omejenost njihovega trajanja.
Piškotki lahko torej izvajajo nekaj pomembnih funkcij, kot je npr.: personalizacija spletnega mesta, izboljšanje uporabniške izkušnje in podobno.

8. Pravno obvestilo

Spletno mesto https://www.pasjahisa.eu/trgovina/ in objavljene vsebine so last ponudnika oz. je ponudnik imetnik pravic za njihovo uporabo in razpolaganje z njim. Med avtorska dela sodijo predvsem vsi grafike, slike, zvočno in slikovno gradivo ter drugi avtorski elementi, ki jih zaradi narave ni potrebno označevati z oznakami avtorsko zaščiteno. Uporabnik navedenih vsebin ne sme spreminjati, kopirati, razmnoževati, ponovno objavljati ali na kakršenkoli drug način širiti brez izrecnega predhodnega dovoljenja ponudnika. Uporabnik je dolžan v okviru dovoljene uporabe vsebin ohraniti vse označbe avtorskih pravic in drugih pravic industrijske lastnine ter morebitna druga obvestila in opozorila.
Blagovne in storitvene znamke ter logotipi objavljeni na spletni strani, so last ponudnika oz. je ponudnik imetnik pravic za njihovo uporabo in razpolaganje z njimi. Uporabnik navedenih blagovnih in storitvenih znamk ter logotipov ne sme uporabljati.

9. Vračilo blaga

Zagotavljamo vam 14 dnevni rok za vračilo kupljenega blaga skladno z ZVPot.
Skladno z določili 43.č. člena Zakona o varstvu kupca (ZvPot) ima kupec pravico, da v štirinajstih (14) dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od naročila/pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Odstop od naročila/pogodbe mora biti poslan pisno na naslov MAKAPO d.o.o., Jezerska cesta 136a, 4000 Kranj.
Povratna pošiljka vrnjenega blaga mora biti na naslov podjetja MAKAPO d.o.o.,  Jezerska cesta 136a, 4000 Kranj,  oddana v roku nadaljnih 30 dni od oddanega sporočila. Edini strošek, ki bremeni kupeca v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga.
Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži z vso priloženo dokumentacijo. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.
Po prejemu nerabljenega, nepoškodovanega blaga v nespremenjeni količini in v originalni embalaži, skladno z zakonom (takoj ko je mogoče, najkasneje pa v 15 dneh po prejemu blaga) vrnemo kupecu opravljena plačila. Ob vračilu blaga mora kupec posredovati ponudniku tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun kamor želi, da se vrne plačilo.

10. Plačilo in dobava blaga

Plačilo računa na poslovni račun ponudnika.
Po oddaji naročila bo uporabniku na e-mail poslano obvestilo o povzetku sprejetega naročila. V roku 24h po sprejemu naročila bo uporabnik prejel na svoj elektronski naslov račun s podatki o plačilu. Uporabnik se zavezuje poravnavati vse svoje obveznosti na transakcijski račun podjetja MAKAPO d.o.o. Po prejemu plačila bo blago, ki je na zalogi odposlano v 2 delovnih dneh.
Kupoprodajna pogodba (naročilo) je shranjena v elektronski obliki na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku s prošnjo na elektronsko pošto ponudnika info@pasjahisa.eu Kupec lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče ponudnika na njegovo kontaktno telefonsko številko 051 323 851 ali ga kontaktira preko elektronskega naslova info@pasjahisa.eu.

11. Podatki o podjetju

S spletno trgovino https://www.pasjahisa.eu/trgovina/ upravlja:

MAKAPO d.o.o., Jezerska cesta 136A, 4000 Kranj
ID za DDV: SI35383623
Matična številka: 8706905000
Poslovni račun odprt pri Unicredit banki d.d. :
SKD: XXXXXXX
Podjetje je registrirano pri okrožnem sodišču v Kranju.
Telefonska številka: +386 51 323851
E-mail: info www@pasjahisa.eu

Želimo vam prijetno nakupovanje!

error: Content is protected !!