REZERVACIJA TERMINA

Pasji salon Pasja Hiša

  PASJI FRIZER in NEGA PSOV:
  Prosim izberite storitve, ki Vas zanimajo:
  Celostna nega + športno striženje (40-65€)Celostna nega (30-50€)Športno striženje (30-50€)Kopanje in sušenje (20-40€)Prvi obisk - socializacija & navajanje na frizerja (20€)Razčesavanje in odstranjevanje poddlake (20€/h)Nega tačk in krajšanje krempljev (20€)Krajšanje krempljev (15€)Čiščenje ušes (15€)

  Si želite profesionalne fotografije vašega ljubljenčka? Urejen pasji kožušček je idealna priložnost za lep spomin! Nudimo studijsko fotografiranje psov ali fotografirane psov v naravi.
  Fotografiranje psa - 1 fotografija (15€)Fotografiranje psa - 3 fotografije (30€)

  TERMIN:
  Odpoved rezervacije nam prosim sporočite najkasneje 3 dni pred rezerviranim terminom. V primeru odpovedi termina manj kot 3 dni pred začetkom izvajanja storitve, je stranka dolžna poravnati celoten znesek rezervirane storitve.

  Želim si:
  dopoldanski terminpopoldanski termin od 14h daljepopoldanski termin od 16h dalje

  PODATKI O LASTNIKU:

  Ime

  Priimek

  Elektronski naslov (email)

  Dosegljiv telefon

  PODATKI O PSU:

  Klicno ime psa

  Pasma

  Spol

  Starost

  Teža

  Pes je redno in aktivno zaščiten proti zunanjim zajedavcem

  NeDa

  Prosim navedite ime zaščite, ki jo je pes nazadnje prejel proti zunanjim zajedalcem:

  Datum zadnjega prejema zaščite proti zunanjim zajedalcem:

  Ali je pes do danes že kdaj ugriznil drugega psa/ človeka/ žival?

  NeDa

  Celostna nega kužka vključuje kopanje, razčesavanje in odstranjevanje odmrle podlake (do 15min), sušenje s pasjim fenom, urejanje tačk (striženje med blazinicami & striženje kremljev), čiščenje ušes, čiščenje obočesne dlake.
  Kužki, ki pridejo le na striženje morajo biti skopani (največ 24ur pred striženjem).
  Prvi, socializacijski obisk je namenjen mladičkom in mladim psom, da dobijo čim bolj pozitivno izkušnjo s pasjim frizerjem. Vključuje spoznavanje z napravami, krtačje, privajanje na striženje kremljev.
  Agresivnih psov ne sprejemamo. Izvajanje storitev poteka brez prisotnosti lastnika psa. Vsak pes mora v Pasjo Hišo priti čist, zdrav, redno cepljen in zaščiten pred notranjimi in zunanjimi zajedavci. Ne sprejemamo psov z bolhami! V kolikor na psu najdemo zajedavce ali sledi le teh je cena storitev dvojna.

  OSTALO:
  Ali dovoljujete objavo fotografij in videoposnetkov vašega kuža na naši spletni strani, facebook strani in instagramu Pasje hiše?
  DaNe

  VAŠE SPOROČILO:

  Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja Pasje Hiše in soglašam, da vpisane podatke uporabite za namen poslovne komunikacije.

  error: Content is protected !!