Ponudba

VARSTVO PSOV

Prave počitnice za vašega kuža!

Sva Primož & Katja in skupaj bova poskrbela za nepozabne počitnice vašega kuža! Pasja hiša je premium hotel za pse s poudarkom na dobrem počutju kužov ter individualno prilagojeni ponudbi za vsakega gosta.

Kužki so pri nas enakovredni družinski člani in bivajo z nami v notranjosti hiše. Skupaj se odpravimo na dolge sprehode, razgibamo tačke in s hojo na popuščenem povodcu in vajami samokontrole zaposlimo možgančke, Ob lepem vremenu se odpravimo na izlet do bližnjih jezer, hribov, mestnih središč ali pa celo do slovenske obale, seveda ob želji in privolitvi lastnikov. 

V varstvo sprejmeva le omejeno število kužov, saj je ponudba za vsakega kuža individualno prilagojena s ciljem zadovoljnih in srečnih psov.

INDIVIDUALNO PRILAGOJENA PONUDBA
Kužki so pri nas enakovredni družinski člani!
SPOROČILA & FOTOGRAFIJE
SMS, email, viber, whatsup
Dnevno nove fotografije in sporočila o dogajanju pri nas za vašo brezskrbno odsotnost
NEPOZABNE POČITNICE!
Dolgi sprehodi, izleti, učenje novih stvari, razvajanje…

PASJI VRTEC

Ne želite, da je vaš kuža sam doma? So vaši delovniki daljši od 8ur? Imate pasjega mladička?

Pripeljite ga v pasji vrtev v Pasjo hišo!
Skupaj bomo razgibali tačke in zaposlili možgančke! Vrtec v Pasji hiši je odlična rešitev za zaposlitev vašega kosmatinčka v času vaše odsotnosti! Vsakemu kužu se individualno prilagodimo in poskrbimo za njegove potrebe. Poleg fizičnih aktivnosti poskrbimo tudi za mentalno zaposlitev vaših kužov, se naučimo novih trikcev in poskrbimo za vzorno obnašanje in hojo na popuščenem povodcu.

AKTIVNI

SPREHODI IN IZLETI

Utrujen pes, je srečen pes!

Zato dolgih in aktivnih sprehodov pri nas ne manjka. Na svežem zraku premigamo tačke in zaposlimo možgančke s hojo na ohlapnem povodcu. V družbi prijateljčkov potreniramo odpoklic, se poigramo in naredimo trikec ali dva. 

Dnevne aktivnosti pa vedno individualno prilagajamo in prilagodimo posameznikovim željam in kužkovim potrebam. Kuži so del najine družine zato si želiva, da bi se prav vsak kuža pri nam počutil kot doma!

PREVOZ

Na letališče, domov ali kam drugam!

Se odpravljate na pot z letalom? Kot ponosni ponudniki storitev v sklopu Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana vam omogočamo, da po vašega štrinožnega prijatelja pridemo direktno na letališče! Tako boste lahko skupaj do zadnje minute. Tudi ob prihodu nazaj na trdna tla vas bo vaš zvesti prijatelj pričakal v prvi vrsti!

Po dogovoru nudimo tudi možnost prevoza in prevzema ali oddaje psa na domu ali drugi poljubni lokaciji.

ZDRAVA PREHRANA

Za naše goste, le najboljše, skrbno izbrane sestavine!

Vsakemu varovancu se individualno posvetimo in prilagodimo njegovemu dnevnemu ritualu in načinu hranjenja. Našim gostom postrežemo s skrbno izbrano visoko-kvalitetno hladno stiskano hrano Lupo sensitive, ki je primerna tudi za alergike. Z veseljem pripravimo tudi kuhano ali BARF prehrano, če je vaš kuža tako navajen ali si tega želite. Za občutljive želodčke pa priporočamo, da hrano, ki so jo vajeni prinesejo kar s seboj.

NEGA PSOV

Razvajanje pasjega kožuščka

Prav tako kot ljudje, so tudi kužki radi čisti in urejeni ter potrebujejo redno skrb za higieno in nego njihovih kožuščkov. Ker je dobro počutje kužov pri nas na prvem mestu, poskrbimo za ustrezno nego vsakega kuža. Dnevno se prekrtačimo in pregledamo pred klopi, umijemo tačke in seveda ne pozabimo na čohanje in razvajanje!  

Storitve nege in urejanja kožuščka (Pasji frizer) so na voljo tudi vsem kužom, ki niso v varstvu. Nudimo: kopanje in sušenje, razčesavanje in odstranjevanje poddlake, športno striženje, higiensko striženje tačk, striženje krempljev, čiščenje ušes, praznjenje analnih žlez.

PRAZNOVANJE

ROJSTNEGA DNE

Rojstnodnevna zabava v družbi kosmatih prijateljčkov

Naj tudi tvoj kuža doživi pravo rojstnodnevno zabavo v družbi pasjih prijateljev! Brezskrbo se bo zabaval in igral cel dan, za piko na i pa še slastno pasjo torto iz pasje pekarne Papy dobi! Ne bomo pozabili niti na tematsko fotografiranje za lep spomin :))

TEKALNA STEZA

IN NOTRANJA IGRALNICA

Za pasje športnike in kuže z alergijami, hkrati pa veliko zabave za vse tudi v deževnih dneh

Poleg vsakodnevnih sprehodov v naravi imamo na voljo tudi notranjo igralnico z gumirana podlago, tako lahko s kužki naredimo vaje za ravnotežje in koordinacijo ter dodatno zaposlimo pasje možgančke. Za pasje športnike imamo na voljo tudi tekaško stezo, ki je hkrati lahko tudi odličen pripomoček za kuže z alergijami na trave ter pse s prekomerno telesno težo.

BOOT CAMP

Za pasje mladičke,kuže pubertetnike in vse z željo po novem znanju

BOOT camp je posebaj oblikovan program za pasje mladičke in mlade pse, kuže pubertetnike in pse z željo po novem znanju. Vključuje 2x dnevni individualni trening prilagojen potrebam psa in željam lastnika, dodatno socializacijo ter tematske individualne sprehode.

FIT CAMP

Za pasje športnike in kuže s prekomerno telesno težo

FIT camp je posebaj oblikovan program za aktivne pse, pasje športnike in pse s prekomerno telesno težo. Vključuje dodatne dnevne aktivnosti (tek, kolesarjenje, plavanje), ki jih individualno prilagodimo zmožnostim vsakega kuža. Vključuje tudi dnevno izvajanje vaj za ravnotežje in koordinacijo. 

PASJE FOTOGRAFIRANJE

V naravi ali studiu

Si želite profesionalne fotografije vašega ljubljenčka? Za naše varovančke po posebaj ugodnih cenah! Več tukaj

MENI

error: Content is protected !!