PASJI VRTEC

Bi radi, da kuža kvalitetno preživlja čas med tem, ko ste v službi? Imate pasjega mladička, pubertetnika? So vaši delovniki daljši od 8ur?

Pripeljite ga v Pasjo hišo – skupaj bomo razgibali tačke in zaposlili možgančke!

Ste čez dan dlje časa odsotni in ne želite, da je vaš kuža sam? Želite, da se vaš kuža česa novega nauči in uživa v nadzororavni družbi lepo vzgojenih psov? Potem je dnevno varstvo oziroma pasji vrtec v Pasji hiši prava izbira! 

Poskrbela bova za kvalitetno preživljanje časa, saj se vsakemu kužu individualno prilagodiva in poskrbiva za njegove potrebe in lastnikove želje. Nudiva individualno šolanje psov.

Poleg fizičnih aktivnosti poskrbiva za mentalno zaposlitev psov, posamezniku primerno in nadzorovano druženje z ostalim kuži ter vzorno obnašanje tako notri kot zunaj.

DNEVNA PASJA ŠOLA

Ker varstvo v Pasji Hiši ni le brezskrbna zabava ampak predvsem ustrezna mentalna in fizična zaposlitev vašega kuža!
Želite, da se vaš kuža nauči novih stvari med tem, ko ste vi v službi? Nič lažjega! V dnevni pasji šoli se učimo novih, življensko uporabnih znanj, da je življenje s kužki še lepše.

Verjameva, da je vsak kuža je zgodba zase in s svojimi izkušnjami in znanjem vam bova z veseljem v pomoč! Dober odnos s človekom, zanesljiv odpoklic, mirno čakanje, ustrezna socializacija, lepa hoja na vrvici,… je le nekaj vrlin, ki se jih vsakodnevno učimo in izpopolnjujemo v dnevni šoli v Pasji Hiši. Program individualno prilagodimo glede na lastnikove želje.

OD MLADIČKA DO VZGOJENEGA PSA

Bi radi svojega mladička vzgojili v pridnega pasjega gospoda/gospodično? S svojimi izkušnjami in znanjem vam z veseljem pomagava!

Kot vzreditelja z večletnimi izkušnjami in licencirana inštruktorja Kinološke zveze Slovenije sva v stalnem kontaktu s pasjimi mladički.
Zelo dobro se zavedava, kako zelo pomembno je prvo leto v pasjem življenju!
Psi si v tem času zapomnijo tako dobre kot tudi slabe izkušnje za vse življenje. Zato ima primerna socializacija in pozitivne izkušnje velik vpliv na samozavest mladička in stabilnost njegovega karakterja ter kasnejšo kakovost življenja tako psa kot njegove družine.
Pridobivanje novih izkušenj v družbi drugih, stabilnih psov, je za pasje mladičke veliko lažje in manj stresno. Hkrati pa se bo pri nas mladiček naučil sodelovanja s človekom, kjub eni največjih skušnjav – družbi ostalih psov.

 

Svoje znanje stalno nadgrajujeva in izpopolnjujeva na seminarjih in izobraževanjih v Sloveniji in tujini ter slediva trendom vzgoje in šolanja na psom prijazen in aktiven način.

Imate vprašanje?

Z veseljem vam odgovoriva!
info@pasjahisa.eu
error: Content is protected !!