Information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac. Nam consectetur velit et erat fermentum aliquet. In laoreet, sem sit amet faucibus pulvinar, purus tellus tincidunt ex, vel blandit nibh dui sit amet justo.

Recent Posts

iRobot Braava jet™
Hvala Okay.si!

Hundesitter und mehr!

051 323 851
folge uns auf facebook!
info@pasjahisa.eu

PLAN - PRICE

Description

text

ZIEL ? 

Zufriedene, glicklicke Hunde und sorgenfreie Besitzer!

Platz, wo Sie Ihren Hund sorgenfrei lassen können, da er sich wie Zuhause fühlen wird. Wenn Sie ihn wieder abholen,wird Sie ein glücklicker unf zufriedener Hund erwarten.

WIE ? 

Mit Fokus auf den individuellen Bedurnfnissen der Hunde und den Wunsche des Besitzers. 

Wir passen uns jedem Hund individuell an und sorgen für seine Bedürfnisse. Hunde sind bei uns Familienmitglieder und leben mit uns im inneren des Hauses. Wir sorgen für genug Bewegung und für verschiedene Spiele, aber auch für ruhige Führung und Disziplin.

PLAN - PRICE

Description

text

WER ? 

Primož & Katja

Wir sind Staatlich geprüfte ausgebildete Tierpfleger, Hundetrainer und haben langjährige Erfahrund im umgang mit Hund.Was aber noch wichtiger ist, wir sind echte Tierliebhaber, besonders Hunde haben esuns angetan. Wir sind aktiv in der Sportkynologie und stoltze Züchter desSchweizer weissen Schäferhundes.

WO ? 

10 Minuten vom Flughafen Ljubljana entfernt und 5 Minuten von der Autobahnausfahrt Kranj ost/west 

Wir leben in einer ruhigen Umgebung, vom nächsten Wald sind wir 100 Meter entfernt. Die Hunde haben einen großen umzaunten Garten zum toben und auch ein inneres Spielzimmer zur verfügung.

[wdi_feed id=”1″]

VARSTVO PSOV

Sva Primož & Katja in skupaj bova poskrbela za nepozabne počitnice tvojega kuža! Pasja hiša je premium hotel za pse s poudarkom na dobrem počutju kužov ter individualno prilagojeni ponudbi za vsakega gosta.

Kužki so pri nas enakovredni družinski člani in bivajo z nami v notranjosti hiše. Skupaj se odpravimo na dolge sprehode, razgibamo tačke in s hojo na popuščenem povodcu in vajami samokontrole zaposlimo možgančke. Ob lepem vremenu se odpravimo na izlet do bližnjih jezer, hribov, mestnih središč ali celo do slovenske obale, seveda ob privolitvi lastnikov.

Vsakega kuža dnevno prečesemo in pregledamo pred klopi, prav tako ne bomo pozabili na igro in neomejeno čohanja in razvajanje.

INDIVIDUALNO

PRILAGOJENA PONUDBA

 Vsakemu varovancu se individualno posvetimo in prilagodimo njegovemu dnevnemu ritualu in načinu hranjenja. 

Našim gostom postrežemo s skrbno izbrano visoko-kvalitetno hladno stiskano hrano Lupo sensitive, ki je primerna tudi za alergike. Z veseljem pripravimo tudi kuhano ali BARF prehrano, če je Vaš kuža tako navajen ali si tega želite. Za občutljive želodčke pa priporočamo, da hrano, ki so jo vajeni prinesejo s seboj.

NEPOZABNE POČITNICE

Kuži so del najine družine zato v varstvo sprejmemo le omejeno število kužov. Skupaj se odpravimo na izlete do bližnjih jezer, hribov, mestnih središč ali pa celo do slovenske obale in naše skupne trenutke spremenimo v nepozabne počitnice

Pred daljšim varstvom Vašega kuža je zaželjeno, da nas predhodno obiščete in spoznate ter se prepričate kje in v kakšni družbi bo Vaš kuža užival v času Vaše odsotnosti. V primeru potrebe poskrbimo tudi za veterinarsko oskrbo in zdravljenje Vašega ljubljenčka pri priznanih veterinarjih Veterinarske ambulante 4 tačke.


PRED PRIHODOM: Vsak kuža mora v Pasjo hišo priti zdrav, redno cepljen kot določa zakonodaja ter zaščiten pred notranjimi in zunanjimi zajedavci. S seboj prinesite tudi pasji potni list in izpolnjen obrazec za varstvo.

Ker kuži pri nas bivajo v notranjih prostorih je zaželjeno, da pride kuža v varstvo čist in po potrebi tudi skopan lahko pa za nego in razvajanje kožuščka poskrbimo tudi pri nas.

V času varstva Vašega kuža boste dnevno prejemali naše SMSe ali e-poštna sporočila, da boste lahko vsak dan spremljali kako vaš štirinožni prijatelj uživa med tem, ko ste Vi odsotni.

PASJI VRTEC

Ne želite, da je vaš kuža sam doma? So vaši delovniki daljši od 8ur? Imate pasjega mladička?

Pripeljite ga v pasji vrtec v Pasjo hišo!
Skupaj bomo razgibali tačke in zaposlili možgančke! Vrtec v Pasji hiši je odlična rešitev za zaposlitev vašega kosmatinčka v času vaše odsotnosti! Vsakemu kužu se individualno prilagodimo in poskrbimo za njegove potrebe. Poleg fizičnih aktivnosti poskrbimo tudi za mentalno zaposlitev vaših kužov, se naučimo novih trikcev in poskrbimo za vzorno obnašanje in hojo na popuščenem povodcu.

AKTIVNI

SPREHODI IN IZLETI

Utrujen pes, je srečen pes!

Zato dolgih in aktivnih sprehodov pri nas ne manjka. Na svežem zraku premigamo tačke in zaposlimo možgančke s hojo na ohlapnem povodcu. V družbi prijateljčkov potreniramo odpoklic, se poigramo in naredimo trikec ali dva. 

Dnevne aktivnosti pa vedno individualno prilagajamo in prilagodimo posameznikovim željam in kužkovim potrebam. Kuži so del najine družine zato si želiva, da bi se prav vsak kuža pri nam počutil kot doma!

SMO PONOSNI

PONUDNIKI STORITEV

V SKLOPU LETALIŠČA JOŽETA PUČNIKA

Naj vas vaš kuža pričaka kar na letališču!

Če se odpravljate na pot z letalom, Vam omogočamo prevzem vašega štrinožnega prijatelja direktno na letališču. V času Vaše odsotnosti ste tako lahko brezskrbni, saj bo Vaš kuža užival v dobri družbi. Pričakal pa Vas bo na letališču direktno ob prihodu nazaj na trdna tla.

MNENJA STRANK

NAŠI PARTNERJI

MEDIJI O NAS

NOVICE

CENIK

HOTEL
Prave počitnice za vašega kuža!
21 / 24h
  • 10% popust ob bivanju 7 dni ali več
  • 50% popust na naslednjega psa istega lastnika
PASJI VRTEC
Zaposlitev, socializacija in druženje za vašega kuža!
15 / 12h
  • 3 € /h
  • mesečno/letno ceno pasjega vrtca dogovorimo individualno

PASJA HIŠA

VARSTVO PSOV IN PASJI HOTEL

Kranj, Slovenija

Tel: 051 323 851

Email: info@pasjahisa.eu

KONTAKT

MENI

error: Content is protected !!