Varstvo psov v družinskem okolju s poudarkom na dobrem počutju vsakega pasjega gosta!

Varen prevoz psov

Varnost v avtu je vedno na prvem mestu! Ponosni smo, da naše kužke vozimo varno, v najboljših in najbolj varnih avtoboksih švedskega proizvajalca MIMsafe

Kaj pa zdravje?

Premalokrat se zavemo kako pomembno je zdravje, dokler...

#PetkovPasjiPotep na Sv. Jakoba nad Preddvorom

Naša priljubljena “planinska” točka je le nekaj minut vožnje oddaljena od Kranja...

Ker si naši ljubljenčki zaslužijo le najboljše!

VARSTVO PSOV

Sva Primož & Katja in skupaj bova poskrbela za nepozabne počitnice vašega kuža! Sva licencirana inštruktorja Kinološke zveze Slovenije in imava opravljeno strokovno izobraževanje za oskrbnika malih živali (UVHVVR CERTIFIKAT), kar pa je še pomembnejše sva tudi sama lastnika in velika ljubitelja psov.

Pasja Hiša je premium hotel za pse s poudarkom na dobrem počutju kužov ter individualno prilagojeni ponudbi za vsakega gosta. Kuži so pri nas družinski člani in bivajo z nami v notranjosti hiše. Pasje goste obravnavava tako kot najine kuže. Skupaj se odpravimo na dolge sprehode, razgibamo tačke in s hojo na popuščenem povodcu in vajami samokontrole zaposlimo možgančke. Ob lepem vremenu se odpravimo na izlet do bližnjih jezer, hribov, mestnih središč ali celo do slovenske obale.

Varstvo psov v Pasji hiši temelji na dobrem počutju pasjih gostov in hkrati medsebojnem spoštljivem odnosu do ljudi, okolja in ostalih psov. Psov ne le razvajava ampak tudi vzgajava in jim nudiva mirno vodstvo in disciplino, ker se zavedava koliko vašega dela je vloženega v lepo vzgojenega psa!
Želiva si, da je varstvo psov v Pasji hiši pozitivna izkušnja za vašega psa in vas bo ob prihodu pričakal srečen, zadovoljen in lepo vzgojen kuža.

V času varstva boste prejeli tudi naše sporočilo s fotografijo/videom kako vaš štirinožni prijatelj uživa na počitnicah pri nas.

INDIVIDUALNO

PRILAGOJENA PONUDBA

 Vsakemu varovancu se individualno posvetimo in prilagodimo njegovemu dnevnemu ritualu in načinu hranjenja. 

Našim gostom postrežemo s skrbno izbrano visoko-kvalitetno hladno stiskano hrano nizozemskega proizvajalca Prins, ki je primerna tudi za alergike. Z veseljem pripravimo tudi kuhano ali BARF prehrano, če je Vaš kuža tako navajen ali si tega želite. Za občutljive želodčke pa priporočamo, da hrano, ki so jo vajeni prinesejo s seboj.

NEPOZABNE POČITNICE

Kuži so del najine družine in bivajo z nama v hiši zato v varstvo sprejmeva le omejeno število socializiranih kužov, ki so vajeni notranjega bivanja. V času počitka in kadar 100% nadzor ni mogoč so zaradi varnosti in dobrega počutja vseh, kuži med seboj ločeni. Zato v varstvo sprejemamo le pse, ki nimajo ločitvene tesnobe, ne uničujejo pohištva, ne markirajo in so vajeni mirno počakati.

Skupaj s kuži se odpravimo tudi na izlete do bližnjih jezer, hribov, mestnih središč ali pa celo do slovenske obale in naše skupne trenutke spremenimo v nepozabne počitnice

Pred varstvom Vašega kuža je obvezno, da nas predhodno obiščete na spoznavnem obisku, kjer se spoznamo in pogovorimo o kužkovih značilnostih in potrebah. 


POGOJI: Vsak kuža mora v Pasjo Hišo priti zdrav, redno cepljen po veljavni zakonodaji & kužnim boleznim ter redno in aktivno zaščiten pred notranjimi in zunanjimi zajedavci. S seboj prinesite tudi pasji potni list in izpolnjen obrazec za varstvo. 

Od pasjih gostov pričakujemo, da so socializirani, niso agresivni in so vajeni notranjega bivanja ter imajo osnovne pasje manire: sobna čistoča – ne markirajo, ne uničevanje pohištva, lepa hoja na povodcu, sedi/prostor, nimajo ločitvene tesnobe, znajo mirno počakati, se odzivajo na odpoklic

Ker kuži pri nas bivajo v notranjih prostorih je obvezno, da pride kuža v varstvo čist in po potrebi tudi skopan. Za dodatno nego in razvajanje kožuščka v času varstva lahko poskrbimo tudi pri nas  —> PASJI FRIZER

NEGA PSOV

Naj si vaš kuža na pasjih počitnicah privošči tudi razvajanje in nego svojega kožuščka!

PASJI VRTEC

Bi radi, da kuža kvalitetno preživlja čas med tem ko ste odsotni? Imate pasjega mladička, pubertetnika? So vaši delovniki daljši od 8ur?

Pripeljite ga v pasji vrtec v Pasjo hišo – skupaj bomo razgibali tačke in zaposlili možgančke!

Ste čez dan dlje časa odsotni in ne želite, da je vaš kuža sam? Želite, da se vaš kuža česa novega nauči in uživa v nadzororavni družbi lepo vzgojenih psov? Potem je dnevno varstvo oziroma pasji vrtec v Pasji hiši prava izbira! 

Poskrbela bova za kvalitetno preživljanje časa, saj se vsakemu kužu individualno prilagodiva in poskrbiva za njegove potrebe in lastnikove želje. Nudiva tudi individualno šolanje psov.

Poleg fizičnih aktivnosti poskrbiva za mentalno zaposlitev psov, posamezniku primerno in nadzorovano druženje z ostalim kuži ter vzorno obnašanje tako notri kot zunaj.

Verjameva, da je vsak kuža je zgodba zase in s svojimi izkušnjami in znanjem vam bova z veseljem v pomoč! Dober odnos s človekom, zanesljiv odpoklic, mirno čakanje, ustrezna socializacija, lepa hoja na vrvici,… je le nekaj vrlin, ki se jih vsakodnevno učimo in izpopolnjujemo v dnevni šoli v Pasji Hiši. Program individualno prilagodimo glede na lastnikove želje.

SMO PONOSNI

PONUDNIKI STORITEV

V SKLOPU LETALIŠČA JOŽETA PUČNIKA

Naj vas vaš kuža pričaka kar na letališču!

Če se odpravljate na pot z letalom, Vam omogočamo prevzem vašega štrinožnega prijatelja direktno na letališču. Hkrati pa ste lahko mirni, saj za prevoz psov uporabljamo le najboljše, švedske avtobokse MIMsafe, ki so edini varnostno testirani pasji avtoboksi na tržišču.
Ob vašem povratku, Vas bomo razveseleli in pričakali z vašim kužom na letališču!

MEDIJI O NAS

NAŠI PARTNERJI

CENIK

HOTEL
Prave počitnice za vašega kuža!
21 / 24h
  • 50% popust na naslednjega psa istega lastnika
PASJI VRTEC
Zaposlitev, socializacija in druženje za vašega kuža!
15 / 12h
  • mesečno/letno ceno pasjega vrtca dogovorimo individualno

PASJA HIŠA

VARSTVO PSOV IN PASJI HOTEL

Kranj, Slovenija

Email: info@pasjahisa.eu

KONTAKT

Kvalitetno preživet čas s psi je naša prioriteta, zato prosimo, da našega dela ne motite s telefonskimi klici. Prosimo, da nam pošljete kratko predstavitev vašega psa ter svojih pričakovanj in želja preko spodnjega obrazca ali na naš elektronski naslov (info@pasjahisa.eu). Kontaktirali vas bomo v roku 48h ur.

Želim, da me pokličete.Želim, da mi odgovorite preko elektronskega sporočila.

Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja Pasje Hiše in soglašam, da vpisane podatke uporabite za namen poslovne komunikacije. > Splošni pogoji poslovanja

error: Content is protected !!