Information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac. Nam consectetur velit et erat fermentum aliquet. In laoreet, sem sit amet faucibus pulvinar, purus tellus tincidunt ex, vel blandit nibh dui sit amet justo.

iRobot Braava jet™

Da so iRobot robotki super fajn vemo že kar nekaj časa! iRobot Roomba 965 (ali Roomby kot jo ljubkovalno kličemo) se je našemu krdelu pridružila maja 2017 in od trenutka, ko smo jo vzeli iz škatle je ne zamenjamo za nič na svetu! (več o Roombi si lahko preberete v objavi)

 

Božiček nas je v decembru razveselil še z iRobot Braavo jet™ in po začetnem navdušenju in spoznanju, da je prav tako natančna kot jaz, po treh mesecih sobivanja zadovoljno ugotavjlamo, da nam prihrani še dodatne pol ure več dnevno (že Roomba je k našim 24uram dodala dodatne minimalno pol ure 😍)!
In ker je zadnje časa pri nas še posebej pestro (13.2.2019 se je naši pasji družinici pridružilo še 7 belih kepic), sta Roomba in Braava praz zares nepogrešljivi! Prihranita nam čas, živce, hiša pa je po njuni zaslugi večino časa zgledno pospravljena. In ne le, da posesata in pomijeta tla, hkrati zabavata še naše mladičke in pasje goste!  😜Priporočamo!

katja

error: Content is protected !!